LARAZORG

Wie wij zijn
Larazorg bestaat sinds 2010 en is opgericht door Bert en Hans. Na enkele jaren besloten Bert en Hans ieder hun eigen weg te gaan en sloot Karin zich aan bij Larazorg. Sindsdien vormen zij de veilige haven van Larazorg. Bert & Karin wonen op het terrein van Larazorg en zijn dus altijd in de buurt. De cliënten zien Bert & Karin als de vader en moeder van Larazorg en ervaren het als prettig dat zij altijd in de buurt zijn.

 

 

Bert
Bert is na zijn opleiding voor de hotelsector al snel een eigen bedrijf begonnen. Verder was hij enkele jaren kok voor verschillende woongroepen van verstandelijk gehandicapten en heeft hij een aantal jaren als begeleider van verstandelijk gehandicapten met een gedragsprobleem gewerkt. Zijn passie voor koken heeft hij gelukkig behouden. Inmiddels is daar ook een passie voor bier brouwen bij gekomen die hij samen met de cliënten van Larazorg tot uiting brengt in Brouwerij de Bevlieging.

 
Karin
Karin is maatschappelijk werker en heeft ruime ervaring in de psychiatrie en ambulante zorg. Zo werkte zij als begeleider bij de vrouwenopvang, begeleidde zij gezinnen met (ernstige) geld- en/of gedragsproblemen, coördineerde maatschappelijke opvang. Verder verzorgt zij cursussen sociale vaardigheid voor kinderen en begeleid zij nieuw samengestelde gezinnen.