Wonen

Huiselijk wonen met 24-uurs begeleiding

Larazorg’s hoofdlocatie in Waddinxveen biedt permanente huisvesting voor tien bewoners en logeergelegenheid voor incidentele verblijven.

Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar en dagelijkse activiteiten, zoals koken en huishoudelijke taken, worden samen met bewoners uitgevoerd. Naast deze taken is er ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Bij Larazorg staat huiselijkheid hoog in het vaandel en wij doen ons best om een gezellige en huiselijke omgeving te creëren.

Hier stonden vroeger foto’s van vrolijke cliënten, maar dat mag niet meer vanwege privacyregels.

Welkomstbord naar de tuin.
Onze huiselijke woonkamer.
Hier eten we gezellig samen.
De entree naar de voordeur.
Onze heerlijke groene tuin.

Zelfstandig & beschermd wonen

Op loopafstand van de hoofdlocatie zijn er verschillende ambulante woningen beschikbaar voor cliënten die hier zelfstandig kunnen wonen met op maat gemaakte begeleiding voor een beperkt deel van de dag. Bewoners die er klaar voor zijn kunnen vanuit de hoofdlocatie doorstromen naar een ambulante woning, maar het is ook mogelijk om direct bij aanmelding in aanmerking te komen voor een ambulante woonplek.

Ambulante hulp (wanneer nodig)

Larazorg kan ambulante hulp bieden bij cliënten thuis waarbij we de individuele zorgbehoefte van de cliënt als uitgangspunt nemen. Bij Larazorg bieden we zorg op maat en zoeken we nadrukkelijk samenwerking met zowel het netwerk van de cliënt (zoals ouders en familie) als professionele hulpverleners.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op.